یکشنبه 21 تير 1405 - Sun 12 Jul 2026
  • استراتژی "مقابله به مثل یا پینگ پونگی" برای مقابله با تهاجمات آمریکا کافی است؟

  • گراهام به مرگ طبیعی مُرد یا کُشته شد؟

  • وضعیت بورس امروز یکشنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۵

  • کشور همچنان در شرایط جنگی قرار دارد

  • معمار جنگ در حساس‌ترین مقطع جنگی از صحنه محو شد + فیلم و عکس

  • وعده پشت وعده؛ الان هم وقت تغییر نسل نیست!

  • لیندسی گراهام قربانی کدام سرویس اطلاعاتی شده است؟ + عکس

  • حمله هوایی به لرستان

  • قیمت سکه و طلا امروز یکشنبه ۲۱ تیر

  • جنگ با واقعیت در قاب اسرائیل اینترنشنال +فیلم

  • توضیحات بقائی درباره جزئیات سفر عراقچی به عمان

  • قیمت دلار امروز یکشنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۵

  • تاکتیک فشار حداکثری با پوشش دیپلماسی

  • پیش‌بینی جدیدترین مسیر احتمالی بورس

  • قیمت گوشت قرمز امروز ۲۱ تیر

  • بیانیه سنتکام درباره جدیدترین تجاوز آمریکا به ایران

  • قالیباف: دوران توافقات یک طرفه تمام شده است

  • قالیباف در مسیر لاریجانی؛ لانچر جنگ شناختی دست کیست؟

  • استوری مهران غفوریان برای مزار رهبر شهید

  • پایان اعضای باند دالتون‌های تهران

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 175525
    تاریخ انتشار: 02/فروردين/1399 - 16:22

    تشریح جزییات آزادی جلال روح الله نژاد/ یکی از اتباع کشور فرانسه که به جرم اقدام علیه امنیت در کشور بازداشت بود، آزاد شد

    اسماعیلی گفت: مهندس روح الله نژاد که از جوانان نخبه کشورمان بود با ادعای دور زدن تحریم‌ها از ناحیه آمریکا تحت تعقیب قرار گرفته بود و از کشورهای مختلف خواسته بودند که نسبت به دستگیری اقدام کنند.

    تشریح جزییات آزادی جلال روح الله نژاد/ یکی از اتباع کشور فرانسه که به جرم اقدام علیه امنیت در کشور بازداشت بود، آزاد شد

    غلامحسین اسماعیلی سخنگوی قوه قضاییه در خصوص جزئیات آزادی جلال روح الله نژاد، گفت: لازم می‌دانم در ابتدا توفیق جمهوری اسلامی ایران در آزادسازی آقای مهندس روح الله نژاد که از جوانان نخبه و علمی کشورمان بود را به مردم و خانواده او تبریک عرض کنم. 

    وی افزود: این هموطن ما با ادعای دور زدن تحریم‌ها از ناحیه دستگاه قضایی آمریکا تحت تعقیب قرار گرفته بود و از کشورهای مختلف خواسته بودند که نسبت به دستگیری و استراد او به آمریکا اقدام کنند.

    سخنگوی قوه قضاییه بیان داشت: این در حالی است که این ادعا یک ادعای واهی و فاقد وصف مجرمانه بود. 

    اسماعیلی تصریح کرد: خوشبختانه جمهوری اسلامی ایران در شکستن هیمنه پوشالی آمریکا و این حکم ظالمانه در مورد هموطنمان که از ماه‌ها قبل در فرانسه دستگیر شده بود و در زندان فرانسه بسرمی‌برد و قرار بود که به آمریکا اعزام شود، توفیقی پیدا کرد و در یک اقدام کاملا هماهنگ در بخش‌های مختلف جمهوری اسلامی ایران مرکب از دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی، وزارت امور خارجه، سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، وزارت اطلاعات و قوه قضاییه با تأکید بر استراتژی مقاومت در برابر ظلم‌ها و زورگویی‌های آمریکا، موفق شدیم تا این اقدام خداپسندانه انجام شود.

    وی خاطرنشان کرد: متقابلا دولت جمهوری اسلامی و قوه قضاییه نیز با عقب نشینی دولت فرانسه و پذیرفتن آزادسازی هموطن ما، یکی از اتباع کشور فرانسه که به جرم اقدام علیه امنیت در کشور بازداشت بود را با تخفیف مجازات در یک فرآیند قانونی آزاد کرد و به کشور خود بازگشت.

    منبع : میزان

    نظرات بینندگان
    نظرات شما